To: All Students and Faculty

From: GSHS Administration

Re. The Last Week of School – May 24th through May 28th

The district has determined that the only students who will be required to take HCPS semester exams this year will be those who have earned a D or an F for third nine weeks and are in danger of receiving a D or an F for the fourth nine weeks. Students who are required to take exams will be notified by their teachers.

Typically, the final week of school would be reserved for the administration of second semester exams and each day of the week would be an early release. Due to the cancellation of exams for many of our students, we will have full school days on Monday, Tuesday and Thursday of that week. We will still have an exam schedule in order to allow those students in need of exams to take them on their scheduled day.

If a student does not have an exam scheduled and chooses not to come to school on that day, we will allow them to turn in a pre-arranged absence form signed by their parent. (The form is located at the end of this document.)

On Wednesday, we will offer e-learning only to all students. On that day, our faculty and ticketed or performing students will attend our graduation at 12pm at the Florida State Fairground. Lunches will still be available for drive thru pick up on May 26th from 10am-11am at the school but there will be no teachers or students on campus that day.

Finally, Friday we will administer 5th period exams to any student who needs the exam followed by a shortened day.

Please see the schedule below.

Monday, May 24th

Period	Time	Number of Minutes
Period 1 EXAM	8:30am – 10:30am	120 minutes
Period 2 EXAM	10:35am – 12:35pm	120 minutes
5 th Period		
LUNCH A	12:40pm – 1:10pm	30 minutes
Class	1:15pm – 1:45pm	30 minutes
Class	12:40pm – 1:10pm	30 minutes
LUNCH B	1:15pm – 1:45pm	30 minutes
3 rd Period	1:50pm – 2:12pm	22 minutes
4 th Period	2:17pm – 2:39pm	22 minutes
6 th Period	2:44pm – 3:06pm	22 minutes
7 th Period	3:11pm – 3:35pm	24 minutes

Tuesday, May 25th

Period	Time	Number of Minutes
Period 3 EXAM	8:30am – 10:30am	120 minutes
Period 4 EXAM	10:35am – 12:35pm	120 minutes
5 th Period		
LUNCH A	12:40pm – 1:10pm	30 minutes
Class	1:15pm – 1:45pm	30 minutes
Class	12:40pm – 1:10pm	30 minutes
LUNCH B	1:15pm – 1:45pm	30 minutes
1 st Period	1:50pm – 2:12pm	22 minutes
2 nd Period	2:17pm – 2:39pm	22 minutes
6 th Period	2:44pm – 3:06pm	22 minutes
7 th Period	3:11pm – 3:35pm	24 minutes

Wednesday, May 26th

E-LEARNING DAY FOR ALL STUDENTS

Thursday, May 27th

Period	Time	Number of Minutes
Period 6 EXAM	8:30am – 10:30am	120 minutes
Period 7 EXAM	10:35am – 12:35pm	120 minutes
5 th Period		
LUNCH A	12:40pm – 1:10pm	30 minutes
Class	1:15pm – 1:45pm	30 minutes
Class	12:40pm – 1:10pm	30 minutes
LUNCH B	1:15pm – 1:45pm	30 minutes
1 st Period	1:50pm – 2:12pm	22 minutes
2 nd Period	2:17pm – 2:39pm	22 minutes
3 rd Period	2:44pm – 3:06pm	22 minutes
4 th Period	3:11pm – 3:35pm	24 minutes

Friday, May 28th

Period	Time	Number of Minutes
Period 5 EXAM	8:30am – 10:30am	120 minutes
1 st Period	10:35am – 10:50am	15 minutes
2 nd Period	10:55am – 11:10am	15 minutes
3 rd Period	11:15am – 11:30am	15 minutes
4 th Period	11:35am – 11:50am	15 minutes
6 th Period	11:55am – 12:10am	15 minutes
7 th Period	12:15pm – 12:30pm	15 minutes
Lunch*	12:35pm – 1:05pm	30 minutes

^{*}Students who are not riding the bus are allowed to grab their lunch and go after the conclusion of 7^{th} period on Friday.

١

If your student would like to pre-arrange an absence for exam week, please complete the form below and turn it in to the Office of Student Affairs by May 21st.

My student will not attend school on the	ne following Semester 2 Exam Days: (please initial)
MONDAY, 5/24	THURSDAY, 5/27
TUESDAY, 5/25	FRIDAY, 5/28
Student Name:(Please Print)	
Student Number:	
Student Grade Level:	
Parent/Guardian Name:(Please Print)	
Parent/Guardian Signature:	
Contact Number for Parent	